Evakuuohen disa familje pas zjarreve me përmasa të mëdha në Mitrovicë

Rritet numri i të hospitalizuarve me COVID-19, ShSKUK jep detaje

Dje pasdite policia në Mitrovicë ka pranuar një informatë për raste të zjarreve në tri lokacione të ndryshme.

Siç njofton policia, transmeton Express, në fshatin Cernushë zjarri ishte i përmasave shumë të mëdha dhe kishte përfshirë sipërfaqe të mëdha të pyjeve e paoshtu i ishte afruar shtëpive të banuara, me ç’rast janë evakuuar disa familje për sigurinë e tyre.

“Për ta lokalizuar zjarrin, janë ftuar në asistim edhe njësi të FSK-së dhe KFOR-it të cilët kanë ofruar asistimin e tyre si me personel poashtu edhe me pajisje. KFOR-i ka ofruar asistimin me helikopter për shuarjen e zjarreve.

Falë përkrahjes së ofruar nga KFOR-i dhe FSK-së, nuk kemi zjarre aktive në asnjë zonë të Mitrovicës dhe gjatë tërë natës pjesëtarë të FSK-së kanë qëndruar afër vatrave të zjarrit derisa ato janë shuar plotësisht”, thuhet në njoftimin e policisë.

Rritet numri i të hospitalizuarve me COVID-19, ShSKUK jep detaje

Rritet numri i të hospitalizuarve me COVID-19, ShSKUK jep detaje

Rritet numri i të hospitalizuarve me COVID-19, ShSKUK jep detaje

Rritet numri i të hospitalizuarve me COVID-19, ShSKUK jep detaje