Facebooku dhe Instagrami bien nga sistemi


Bien nga sistemi Facebooku dhe Instagrami.

Facebooku dhe Instagrami kanë rënë nga sistemi për pak minuta, kanë raportuar mijëra përdorues të këtyre rrjeteve sociale në Downdetector.

Përdoruesit janë ankuar se Facebooku dhe Instagrami nuk po u hapen fare.

Ende nuk dihen arsyet pse ka ndodhur një gjë e tillë.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...