“Faleminderit nga zemra të gjithëve për mikpritjen fantastike”, Rama falënderon Kosovën për mikpritjen fantastike

Kjo ishte domethënia e logos se mbledhjes së përbashkët të dy qeverive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka publikuar një fotoalbum të fotove që ai i konsideron si më përmbajtësoret nga vizita dy-ditore që pati në Kosovë.

Ai qëndron dy ditë në Kosovë ku u takua me përfaqësues të bizneseve, vizitoi familjen e Hashim Thaçit në Burojë dhe ishte në takimin mes dy qeverive.

Rama ka falënderuar të gjithë për mikpritjen fantastike.

“Faleminderit nga zemra të gjithëve për mikpritjen fantastike”, shkroi ai.

Kjo ishte domethënia e logos se mbledhjes së përbashkët të dy qeverive