Festa e ditëlindjes së 36-të, Noizy thotë me zë të lartë dy dëshirat e tij

Noizy feston sot ditëlindjen e 36-të. Mes miqsh e familjarësh ai ka festuar ditën e lindjes, ndërsa para tortës ka shprehur dëshirën.

“Ca dëshirë të them mo plak?. ‘Alpha 2” ishalla na shkon mbarë, dhe 100 milionë euro”, ka thënë Noizy para se të frynte qirinjtë.

Në sfond është dëgjuar edhe një zë “ nuse-nuse”.

Kujtojmë se më 14 gusht Noizy mbajti në sheshin “Nënë Tereza” koncertin gjigand “Alpha show”, duke krijuar një histori. Pas tij, ai ka shprehur dëshirë ta kthejë në traditë, ku ka deklaruar se në vitin e ardhshëm do të ketë një “Alpha 2”.

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.

Noizy feston sot ditëlindjen e 36-të. Mes miqsh e familjarësh ai ka festuar ditën e lindjes, ndërsa para tortës ka shprehur dëshirën.

“Ca dëshirë të them mo plak?. ‘Alpha 2” ishalla na shkon mbarë, dhe 100 milionë euro”, ka thënë Noizy para se të frynte qirinjtë.

Në sfond është dëgjuar edhe një zë “ nuse-nuse”.

Kujtojmë se më 14 gusht Noizy mbajti në sheshin “Nënë Tereza” koncertin gjigand “Alpha show”, duke krijuar një histori. Pas tij, ai ka shprehur dëshirë ta kthejë në traditë, ku ka deklaruar se në vitin e ardhshëm do të ketë një “Alpha 2”.

Last Updated on 28/09/2022 by Shqipe Krasniqi

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.