Home / MEDICINE / Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve
Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve

Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve

Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve

Gështenja japoneze e ujit është bimë që rritet në pellgje dhe liqene.

Dhe, sipas studimeve të reja, kjo është pema që po flitet se ka potencial për trajtimin e rënies së flokëve te dy gjinitë, transmeton KosovaToday.

Studimi i ri i kryer nga ekspertët e universitetit Hannam thotë se ekstrakti i pemës e rritë numrin e qelizave që janë përgjegjëse për rritjen e flokëve.

Dhe, duke i forcuar këto qeliza, stimulohet rritja e flokëve dhe parandalohet rënia e tyre.

“Ambienti modern i jetesës është mjaft stresues dhe e ka rritur numrin e njerëzve që ballafaqohen me rënie të flokëve, prandaj edhe është rritur interesimi për trajtimin e rënies së flokëve. Është kruciale të identifikohen ilaçe të reja që mund ta promovojnë rritjen e flokëve”, ka deklaruar udhëheqësi i këtij studimi, Kim Young-Min. /KosovaToday/

Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve

FanPage KosovaToday Bashkohu me ne beje like fanpage
Te KOSOVATODAY - beje like
Nga KosovaToday.com August 14, 2019 9:04 am ne link https://kosovatoday.com/?p=459844
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email [email protected] kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëve Gështenja japoneze mund ta parandalojë rënien e flokëveRating: 4.8