Gili vesh fustanin madhështor, duket si vajzë e re


Gili duket perfekte me fustanin madhështor.

Gili në çdo kohë duket bukur me përkushtimin që ka tek vetja.

Pasi që gjithmonë rregullohet dhe zgjedh veshjet më të mira, ajo barazohet me vajzat e reja, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, derisa pozon në një dasëm ajo shkëlqen me fustanin e bukur që ka veshur.

Po ashtu, nuk i mungon as rregullimi në flokë dhe fytyrë.

Binduni edhe ju me imazhin e radhës.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...