Gjiko e lyen Elitën dhe e bën ‘bukuroshe’

Elita Rudi dhe Gjiko janë njëri nga çiftet më simpatike që në çdo paraqitje sjellin shumë pozitivitet dhe të qeshura pa fund për publikun.

Gjersa Elita prej kohësh i është larguar televizionit ka disa javë që ka nisur me publikimin e disa videove për të qëndruar afër fansave.

Video e fundit ishte realizimi i një nga sfidat më të famshme në rrjet “Husband does my makeup”.

Gjiko ia realizoi grimin Elitës dhe mund ta merrni me mend rezultatin në fund.

Lajme me shume...