Gjystja me këtë fustan e tepron, duket shumë e “zjarrtë”

Vedat Muriqi nuk është në gjendje aspak të mirë

Atë ka kohë që nuk e kemi parë me një projekt të ri muzikor.

Gjyste Vulaj, vazhdon të komentohet me stilin që ka.

Në shumë raste ajo kalon në lajm, duke pozuar gjithmonë provokuese. Sidomos këtë herë, ajo në një imazh të publikuar shihet me një fustan tejet të shkurt, duke ekspozuar linjat që ka.

Si zakonisht, në çdo paraqitje këngëtarja merr vëmendje me grimin dhe rregullimin në flokë.Ja edhe këtë herë duket e zjarrtë.

Vedat Muriqi nuk është në gjendje aspak të mirë

Lajme me shume...