Gratë që kanë turpëruar Donald Trump (FOTO)

Koronavirusi e bën më të pasur se kurrë, si i fitoi paratë Jeff Bezos

Koronavirusi e bën më të pasur se kurrë, si i fitoi paratë Jeff Bezos

Donald Trump njihet për karakterin e tij të fortë, por edhe për deklaratat e guximshme. Ai është mjaft i shkujdesur në daljet e tij publike dhe shpesh herë përfundon në media.

Mediat e huaja kanë publikuara disa foto të presidentit në momente të sikletshme me gra të ndryshme. Foto, të cilat Trump do të dontë t’i zhdukte nga “faqja e dheut”, por qarkullojnë prej vitesh në rrjet.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !