Gresa edhe pa pikë grimi duket e bukur, kjo pamje merr vëmendjen


Fytyra e Gresës pa pikë grimi.

Gresa Behluli tashmë është e njohur në shumë aspekte, duke u konsideruar si një femër me tipare të veçanta.

Si në aspektin profesional ashtu edhe në jetën private, Gresa komentohet për jetën që bën, shkruan Kosovarja.

Pasi që në shumë momente duket bukur, çdo herë kalon në lajm për pozat që publikon.

E pakompleksuar dhe e thjeshtë, këngëtarja në imazhin e fundit shihet komplet pa pikë grimi.

Edhe në këtë gjendje duket bukur, apo!


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...