Grimerja e transformon Lulen e Medës

Lulja e Medës bën këtë ndryshim në fytyrë

Lulja në shumë aspekte merr vëmendje me pozat e shumta që publikon.

Ajo për ndjekësit e saj nuk ndalet me imazhe të ndryshme, ku shpeshherë edhe kalon në lajm, shkruan kosovarja.

Këtë herë, derisa pozon në një mënyrë të thjeshtë duke shkëlqyer, dhe merr vëmendje me ndryshimin që ka bërë në qerpikë.

Ja shikojeni se sa bukur duket…