“Gruaja më tra.dhtoi me shefin tim, kolegun dhe fqinjin! A mund ta fal?” (Video)

“Gruaja më tra.dhtoi me shefin tim, kolegun dhe fqinjin! A mund ta fal?” (Video)

Një grua pati guximin që ti tregojë bashkëshortit për të gjitha tradhtitë që kishte kryer, por duke i kërkuar që t’ia nisin nga e para. Për këtë arsye, 31-vjecari i ka dërguar letër psikologes Deidre duke i shpjeguar historinë dhe duke e pyetur nëse mund t’ia nisin nga e para. Letra: Si mund të fal gruan time pasi ajo më tha se ka patur lidhje me shefin tim, ka bërë se.ks me kolegun dhe fqinjin tonë. Hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.