Harrojeni Elitën, kjo është motra bukuroshe e saj

Ajo është një femër shumë e dashur për publikun.

Elita Rudi, është tërhequr nga ekrani, ndonëse po flitet se në planet e saj është një projekt i ri, që pritet të vijë së shpejti në transmetim.

Elita, që nga lindja e vajzës Botës, është nënë me kohë të plotë dhe impenjimi i saj kryesor është i biri Zëri dhe Bota.

Elita, këto kohë po duket në top formë fizike. Në një fotografi shihet se bukuroshja ka pozuar pranë motrës, që gjithashtu është bukuri e rrallë.

Motrat ngjajnë mjaftë me njëra-tjetrën.