“Hej more Zot runa.!” Shikojeni Plakën në dit Ramazani tuj bo MAGJI

“Hej more Zot runa.!” Shikojeni Plakën në dit Ramazani tuj bo MAGJIEs-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës,SubhanAllah : Shikoni Se Si I Behet Magji (Sihir) Baneses Se Nje Mergimtari – (VIDEO)(VIDEO)-Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë.,shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,Allahu ju shperblefte,..