Ish-deputeti Isufi i nënshtrohet një operimi kirurgjik

Johnson: Jo negociata me Rusinë

Ahmet Isufi, është operuar.

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së, Ahmeti Isufi i është nënshtruar një ndërhyrje kirurgjike.

Ahmeti ka operuar këmbën, ndërsa pas këtij operacioni për vizitë tek ai ishte edhe i pari i AAK-së, Ramush Haradinaj.

Duhet përkujtuar që Ahmet Isufi është një nga emrat kryesor të partisë së Haradinajt.

“Sot te Ahmet Isufi, për t’i uruar shërim të shpejtë, pas operimit të suksesshëm të këmbës. Faleminderit Dr. Arbër dhe të gjithë kolegëve tuaj!”, shkroi Ramush Haradinaj.