Ja cilat do të jenë masat e reja kundër Covid-19, lajme të mira për gastronominë

Këto pritet të jenë masat e reja kundër Covid 19, lajme të mira për gastronominë.

Shumë shpejtë Ministria e Shëndetësisë do të dal me masa të reja kundër koronavirusit.

Indeksonline mëson se pritet që orari për gastronominë do të zgjatet deri në ora 22:00 në komunat që janë në Zonën e Verdhë dhe të Gjelbër.

Kurse, në Zonën e Kuqe, pritet që orari i punës së gastronomisë të jetë deri në ora 21:30.

Ndërsa, në komunat që janë në Zonën e Verdhë dhe të Gjelbër, pritet të hiqet kufizimi i orarit të lëvizjes.

Kurse, në Zonën e Kuqe, pritet që orari i kufizimit të lëvizjes të filloj nga ora 21:30 deri në ora 05:00.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !