Ka humbur shumë kilogram, presidentja Osmani befason me pamjen e fundit

Ndryshimi i madh në dukje, Presidentja Osmani ka tjetër pamje.

Trendit të ndryshimeve fizike së fundi duket se iu ka bashkuar edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani.

Krahasuar me rreth një vit më parë, Osmani në paraqitjet e fundit vërehet se ka humbur peshë të konsiderueshme.

Kjo është vërejtur edhe në paraqitjen e saj të sotme me ambasadorin e ri amerikan, Jeffrey Hovenier.

Vlen të theksohet se edhe ish-presidentja, Atifete Jahjaga viteve të fundit pësoi ndryshime drastike.

Përpos humbjes në peshë dhe ndryshimit të stilit të flokëve, Jahjaga bëri ndërhyrje kirurgjike edhe në fytyrë.

Lajme me shume...