Kaq ukrainas kanë shkuar refugjatë në Rusi që kur lufta ka nisur

Edi Rama premton të sjellë Formula 1 në Shqipëri (VIDEO)

Lufta mes Ukrainës dhe Rusisë po vazhdon.

Më shumë se një milion ukrainas kanë shkuar refugjatë në Rusi që kur lufta në Ukrainë ka filluar.

Por refugjatët ankohen se kampet e strehimit nuk ofrojnë kushte të mira, raporton Al Jazeera, transmeton Express.
Rusia ka pushtuar 20 për qind të territorit ukrainas.

Lufta për lindjen e Ukrainës është duke vazhduar edhe më tutje. E Rusia thotë se sanksionet e perëndimit nuk e kanë dëmtuar, ndërkaq perëndimi po zotohet se do ta furnizojë Ukrainën me armë të avancuara.