Karantina, kush vendos?!/ BE jep sinjalet e qarta për vendimmarrjen e Covid 19

Alyssa Milano defends herself as trolls slam her ‘useless’ crochet face mask

Alyssa Milano defends herself as trolls slam her ‘useless’ crochet face maskFutja e masave të karantinës për udhëtarët që vijnë nga jashtë është një juridiksion kombëtar, deklaroi zëdhënësi i Komisionit të BE-së përgjegjës për transportin dhe Shëndetin kur u pyet mbi vendimin e disa vendeve, siç është Britania e Madhe, e cila imponon 14 ditë izolim për ata që kalojnë kufijtë kombëtare.

Sidoqoftë, zëdhënësi thekson se sa e rëndësishme është vendet ndjekin rekomandimet dhe udhëzimet për lehtësimin e masave të kufijve të publikuara nga ekzekutivi i BE në muajin e fundit, raporton Ansa.

Në veçanti, rekomandimet e publikuara në 13 maj për transportin dhe sektori i turizmit (për të cilin do të diskutohet sot përmes video-konferencës nga ministrat europianë të Shëndetit insistojnë në “nevojën për të pasur një qasje të koordinuar, për të shmangur diskriminimet dhe për të vendosur mbi kriteret shëndetësore, por ajo që ka rëndësi është situata epidemiologjike e vendeve”. Diskutimet janë ende në vazhdim se si do të lejohet gradualisht kalimi i kufijve duke filluar nga 15 qershori.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !