Kardiologjia Invazive notë proteste Qeverisë së Kosovës për marrjen e hapësirave të repartit

Kardiologjia Invazive notë proteste Qeverisë së Kosovës për marrjen e hapësirave të repartit.

Stafi i Kardiologjisë Invazive ka dërguar notë proteste në Zyrën e Kryeministrit, për siç thonë ata, marrjen e hapësirave të repartit të Kardiologjisë Invazive.

Sipas një letre dërguar kryeministrisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se në këtë hapësirë përfshihen 14 shtretër, hapësirat përcjellëse të administratës dhe stafit infermieror si dhe aparaturat përcjellëse.

Përmes kësaj letre ata thonë se përkundër kërkesave për përmirësim të kushteve, ende nuk është marrë ndonjë veprim konkret.

Me kushtet e krijuara, sipas tyre, është duke u rritur lista e pritjes së pacientëve të cilët kërkojnë shërbime në këtë repart.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !