Këshilla që e la Vjosa Berisha

Vjosa Berisha e la një këshillë për të gjithë.

Ka ndërruar jetën producentja e njohur kosovare, Vjosa Berisha. Ajo, ishte një nga femrat më avangarde, por edhe tejet të dedikuara në aspektin profesional.

Vjosa Berisha në dy vitet e fundit ka luftuar me sëmundjen e kancerit në vezore. Berisha, gjatë gjithë kohës ka pasur shpresë së ajo do ta fitonte betejën me kancerin, shkruan Kosovarja.

Berisha, në disa intervista kishte thënë: “Unë nuk e konsideroj veten si pacient, sepse kanceri më duket më shumë si një gjendje tjetër që unë jam momentalisht. Po kujdesem shumë për ushqimin, jam aktive, nuk I kam lënë ushtrimet dhe dëgjoj këshillat e doktorëve që kam pranë”.

Vjosa Berisha gjithmonë e përcillte këshillën që të mos lexohet në Google për sëmundjen, pasi kjo gjë mund ti fusë njerëzit në një botë të errët dhe pa shpresë