Kështu nisi mëngjesi për Enxhin dhe Dagz-in, të përqafuar dhe në të njëjtin shtrat

Të përqafuar dhe në të njëjtin shtrat, kështu nisi mëngjesi për Enxhin dhe Dagz-in.

Marrëdhënia e Dagz-it dhe Einxhelit po komentohet shumë ditëve të fundit.

Kjo marrëdhënie po komentohet pasi shumica e banorëve madje edhe jashtë shtëpisë që e gjitha është një lojë, shkruan lajmi.
Por kjo gjë nuk po ndikon edhe aq tek çifti pasi ata po vazhdojnë ta shijojnë këtë marrëdhënie.

Pas puthjeve të zjarrta mes Enxhit dhe Dagz-it mbrëmë, sot ata janë zgjuar së bashku në shtrat të përbashkët.

Me shumë puthje dhe përqafime kanë krijuar afrimitet të madh pas situatave të krijuara më herët.

Einxheli mbrëmë sqaroi se ajo ka problem ta ndajë jetën e saj private me të tjerët dhe nuk është duke bërë lojë.