KOSOVA

Kështu u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi

Si u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi?

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksandër Vuçiq kishin një përshëndetje të “ftohtë” pas ceremonisë së nënshkrimit për hapjen e linjës hekurudhore në Munih.

Më poshtë mund të shihni momentin kur dy presidentët përshëndeten njëri me tjetrin.

Ndryshe, presidenti Thaçi deklaroi se kjo marrëveshje është një hap tjetër i arritjeve të Kosovës për zhvillim ekonomik.


Learta befason me veshje për Shen Valentin, kaq bukur duket

Si u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi?

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksandër Vuçiq kishin një përshëndetje të “ftohtë” pas ceremonisë së nënshkrimit për hapjen e linjës hekurudhore në Munih.

Më poshtë mund të shihni momentin kur dy presidentët përshëndeten njëri me tjetrin.

Learta befason me veshje për Shen Valentin, kaq bukur duket

Ndryshe, presidenti Thaçi deklaroi se kjo marrëveshje është një hap tjetër i arritjeve të Kosovës për zhvillim ekonomik.

Learta befason me veshje për Shen Valentin, kaq bukur duket

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top