Komandant Remi ‘befason’ me qëndrimin e tij për Donika Gërvallën

Rrustem Mustafa – Remi, pasi më herët ishte munduar t’i dilte në mbrojtje kryeministrit Kurti, duke e konsideruar si veteran të luftës, ai kësaj radhe ka cituar një fjali nga Donika Gërvalla rreth UCK-së.

“Donika Gërvalla: unë ndjehem keq se ka dikush qe mendon se Donika Gervalla ka diçka kundër UÇK-së!

E thënë mirë dhe kjart!”, ka shkruar Remi në reagim.

Por pas kësaj kanë plasur komentet poshtë statusit të tij.