Home / FOTO

FOTO

FOTO

“The Economist”: Kush e udhëheq në të vërtetë Evropën?

“The Economist”: Kush e udhëheq në të vërtetë Evropën?

Kush e udhëheq Evropën? Në fillim të këtij viti, përgjigja ishte e qartë. Angela Merkel po shkonte në mënyrë të pandalshme drejt një fitoreje të katërt zgjedhore, ndërkohë që Britania ishte jashtë loje, Italia e rrëzuar dhe Franca e kapluar nga frika se Marine Le Pen mund të bëhej Donald …

Read More »