Home / JETA

JETA

Lajme nga Jeta ne KosovaToday News

Lëvizjet e femrave që meshkujt i pëlqejnë në shtrat (Foto)

Meshkujt shpesh bëjnë shaka se çdo seks është seks i mirë, ndërsa çdo shaka ka të vërtetë. Ata janë bilogjikisht të dizajnuar të kënaqen më tepër në shtrat dhe më me lehtësi se femrat. Lëvizje të caktuara gjatë seksit i bëjnë të çmenden në mënyrën më tëmirë të mundshme, ndërsa …

Read More »

Ky është parfumi më i shtrenjtë në botë

Në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, u krijua së fundmi parfumi më i shtrenjtë në botë Ai quhet Shumukh – “që meriton më të lartën, më madhështoren” përkthyer nga gjuha arabe – dhe kushton 1,295,000 dollarë. Shumukh është pjesë e linjës së parfumeve “The Spirit of Dubai” nga marka luksoze …

Read More »

Dashuria – ushqim që ta forcon shpirtin

Të fshehta në dashuri nuk ka, në pasionin seksual nuk ka asnjë të fshehtë. Kjo është një lojë biologjike, atë e bëjnë edhe kafshët, shpezët, insektet e kështu me radhë. (Sokrati) Dashuria e zakonshme është kërkesë, dashuria e vërtetë është pjekuri, gëzim, shëndet dhe bujari. Dashuria e vërtetë është ushqim që …

Read More »

Përse çdo ditë duhet të zgjoheni shumë herët në mëngjes

Siç edhe kishte thënë Benjamin Franklin, fjetja dhe zgjimi herët e bëjnë një njeri të shëndetshëm, të pasur e të mençur. Por, përveç nëse flini herët, zgjimi herët në mëngjes nuk është gjë e lehtë, ndonëse ofron përfitime të shumta shëndetësore, transmeton Telegrafi. Shkenca i ka konfirmuar efektet e shumta …

Read More »

Sekretet që nuk duhet t’ia tregoni askujt për jetën personale

Të gjithëve na pëlqejnë njerëzit e sinqertë dhe të hapur, por, siç duket, misteri është erëz e jetës. Ndonjëherë njerëzit i shfrytëzojnë informacionet që i dinë për të na lënduar neve, ose të paktën, për t’i realizuar qëllimet e tyre personale, transmeton Telegrafi. Nuk është gjë e lehtë, por është …

Read More »

Ushtrimet më të mira për muskuj barku

Pjesa e poshtme të barkut kryesisht është vendi më i vështirë për ndërtim të muskujve, madje për shkaqe të qarta Në të vërtetë, njerëzit shpesh kanë më shumë kohë për shtresa yndyrore në pjesën e poshtme të torzosë se sa në pjesën e sipërme, transmeton Telegrafi. Muskujt e barkut shtrihen …

Read More »

Këshillat më të mira ndonjëherë se si ta rrafshoni barkun

Humbja e peshës, e posaçërisht tani kur po afrohet stina e verës, është qëllimi kryesor i një pjese të madhe të njerëzve. Pavarësisht sa shumë duan disa njerëz të humbin peshë, atyre ndonjëherë thjesht u duket e pamundur realizimi i kësaj dëshire dhe dështojnë gjatë procesit, transmeton Telegrafi. Por, sipas …

Read More »