Home / KOSOVA

KOSOVA

KOSOVA News

“Serbia e anuloi Samitin e Parisit”

Tashmë është anuluar takimi i cili do të mbahej në Paris. Njohësi i proceseve politike, profesor Milazim Krasniqi, ka vlerësuar se Serbia është fajtore për anulimin e Samitit të Parisit. Ai ka thënë se ky samit nuk u mbajt pasi Serbia nuk dëshiron marrëveshje për njohjen e Kosovës. Në këtë …

Read More »

Kosnett lavdëron Policinë e Kosovës

Kosnett thotë fjalët më të mira për Policinë e Kosovës. Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philipp Kosnett, ka lavdëruar punën e Policisë së Kosovës sa i përket luftës kundër trafikimit të qenieve njerëzore. Në një postim në Twitter, Kosnett ka thënë se Kosova duhet të jetë …

Read More »

I vihet flaka një pjesë e Gjykatës Themelore të Pejës

Digjet një pjesë e Gjykatës Themelore të Pejës. Në orët a para të mesnatës një zjarr ka rënë në Gjykatën Themelore të Pejës. Dëmet mendohet se janë të konsiderueshme si në materiale, letra, arkiv ashtu edhe në teknikë. Policia Rajonale e Pejës, Brigada e Zjarrfikësve të Pejës, Eksperti i Zjarreve …

Read More »

Jashtëligjshëm emërohet konsulle në New York ish-këshilltarja e Haradinajt emërohet

Ish-këshilltarja e Haradinajt emërohet jashtëligjshëm konsulle në New York. Nita Himaduna, ish-këshilltare e kryeministrit Ramush Haradinaj, prej tri javësh ka marrë gradën konsulle dhe është dërguar me mision në Konsullatën e Kosovës në New York të Shteteve të Bashkuara. Rekrutimi i saj është bërë në mënyrë të jashtëligjshme. Vendimi, një …

Read More »