Home / KURIOZ

KURIOZ

KURIOZITETE

Sfidë e re fitnesi: Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez gjithnjë e më shumë “po djersitin para kurorëzimit” (Video)

Edhe pse kaherë tashmë kanë fituar titullin e çiftit më sportivë në botë, Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë publikuar sfidën dhjetëditore me të cilën po përgatiten për kurorëzim Alex Rodriguez në profilin e vet ka publikuar që të dy bashkë “po djersiten para kurorëzimit” dhe solemnisht ka shpallur fillimin …

Read More »