Home / KURIOZITETE

KURIOZITETE

KURIOZITETE

I ngatërrohet çanta dhe ngeci në laurë (Video)

I ngatërrohet çanta dhe ngeci në laurë (Video)

Nxënësi nga Guangdong i Kinës ka qëndruar shumë pranë laurës dhe për pasojë mbeti i ngecur në lartësi. Kur pengesa metalike nisi të ngrihej e tërhoqi edhe fëmijën të cilit i ishte ngatërruar çanta në të, transmeton Telegrafi. Pasi shoku tij nuk mund të bënte asgjë, të pranishmit u afruan …

Read More »

Pajisja për prindin, për me u bë “kali”! (Video)

Pajisja për prindin, për me u bë “kali”! (Video)

Ka dalë në shitje një pajisje e pazakontë, e cila vendoset në shpinën e prindërve, ku fëmijët mund të hipin dhe mbahen sikur të ishin mbi kalë. Lodra është kritikuar shumë, meqë konsiderohet si ofenduese dhe i shkakton lëndime të rriturit, transmeton Telegrafi. “Fëmijët nuk dinë të ndalojnë dhe mendojnë …

Read More »