Kryeministri Kurti uron popullin belg për Ditën Kombëtare


Kurti uron popullin belg për Ditën Kombëtare.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka popullin belg për Ditën Kombëtare të Belgjikës, raporton.

Kurti përmes Twitterit ka falenderuar shtetin belg për përkrahjen e vazhdueshme për Kosovën dhe ka shprehur solidaritetin me të prekurit nga përmbytjet që kanë ndodhur në këtë shtet.

“Gëzuar Ditën Kombëtare për popullin e Belgjikës, shtëpia e BE-së dhe NATO-s. Ne i falënderojmë ata për mbështetjen e tyre të vazhdueshme për vendin tonë dhe shprehim solidaritetin dhe mbështetjen tonë me të gjithë të prekurit nga përmbytjet shkatërruese në Belgjikë dhe në veri-perëndim të Evropës”, ka shkruar Kurti.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...