Kryeministri Rama e kryen vizitën te Hashim Thaçi në Hagë, shpalos detaje menjëherë

Krejt çka tha Rama pas vizitës në Hagë: “Hashim Thaçi në top formë, ishte një çmallje e nevojshme”

Edi Rama e kryen vizitën te Hashim Thaçi në Hagë, shpalos detaje menjëherë.

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka përfunduar vizitën e tij në Hagë te ish-presidenti Hashim Thaçi. Ai shpalosi detajet e takimit të tij me Thaçin, të cilin e përshkroi si “çmallje të nevojshme”.

Rama tha se ai është në gjendje të mirë dhe se është i bindur për pafajësi.

“Nuk ka shumë për të thënë. Të gjithë jemi të bindur se lufta çlirimtare e Kosovën nuk mund të rishkruhet dhe as nuk mund kurrsesi të futet në korniza tjera”, tha Rama.