Home / KURIOZITETE / Artizanati i karameles: Familja e Parë e Koresë me recetën klasike (Video)

Artizanati i karameles: Familja e Parë e Koresë me recetën klasike (Video)

Artizanati i karameles: Familja e Parë e Koresë me recetën klasike (Video)Në Çunxhu, të Koresë së Jugut, Bong-Seok Kang dhe familja e tij mbajnë një traditë të gjatë ndër gjenerata të një lloji të karameles, transmeton lajmi.net
Në kohët e vjetra, ky lloj karameli mund të sigurohej vetëm nga shtresat e privilegjuara.

Ky lloj karameli edhe pas zierjes ka një procedurë të gjatë të përgatitjes, të gjithë këtë kjo familje e bën me punë dore.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Artizanati i karameles: Familja e Parë e Koresë me recetën klasike (Video) Artizanati i karameles: Familja e Parë e Koresë me recetën klasike (Video)Rating: 4.8