Home / KURIOZITETE / E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video)
E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video)

E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video)

Historia e tij të lë pa fjalë.

Godfery Baguma e fitoi titullin si mashkulli më i shëmtuar në Uganda.

Ai arriti qëllimin të martohej me një grua të bukur të re dhe të lind fëmijë me të. Por pas një kohe ajo e braktisi pasi që familja e saj nuk e lejonte.

Pas dy muajve ajo iu kthye duke kërkuar falje, por Baguma iu përgjigj: Pasi për ty pamja ime ishte aq me rëndësi, atëherë ti nuk ke çfarë kërkon më këtu. Je e lirë nga unë.

Pas një kohe atij i buzëqeshi fati dhe e takoi gruan e tij të tanishme që është 20 vjet më e re dhe janë të lumtur me tetë fëmijët që i kanë bashkë.

E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video)

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video) E braktisi gruaja pasi ishte shumë i shëmtuar por është penduar shumë (Video)Rating: 4.8