Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto) – Kosova Today News
Home / KURIOZITETE / Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Val dhe Steve Fossey nga Bedforshire e Anglisë, po bëheshin gati të shkonin të flinin, kur papritmas iu hyri në dhomë një furgon.

Shoferi i cili ishte nën ndikimin e drogës dhe alkoolit, ka humbur kontrollin mbi makinën dhe ka dalë nga rruga, transmeton Telegrafi.

Ende nuk dihet në çfarë shpejtësia ishte, meqë furgoni kaloi nga rruga, nëpër kopsht dhe përfundoi në objektin e banimit.

Mësohet se ngasësi ka dashur të largohet, por fqinjët e kanë ndaluar derisa kanë arritur forcat e rendit. /Telegrafi/

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)

Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto) Familjarët shpëtuan pa lëndime, nga furgoni që iu hyri papritmas në dhomë (Foto)Rating: 4.8