Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video) – Kosova Today News
Home / KURIOZITETE / Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)
Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)

Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)

Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)
Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)
Ditëve të fundit, tema më e përfolur ka qenë komuniteti LGBTI dhe homoseksualiteti.
Por, një dukuri shumë e përfolur si kjo nuk është e pranishme vetëm tek njerëzit, por siç duket edhe tek kafshët

Në videon e mëposhtme, mund të shihni se homoseksualiteti ekziston edhe tek luanët por edhe tek kafshë të tjera.

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video) Homoseksualiteti ekziston edhe tek kafshët, ajo çfarë bëjnë këta dy luanë meshkuj po i çmend shkencëtarët (Video)Rating: 4.8