Home / KURIOZITETE / M’KI BAB? Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)
M'KI BAB?  Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë

M’KI BAB? Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)

Lirgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu. Mirëpo, duket se vende të tjera, e kanë tejkaluar këtë problem.Rasti konkret në Amerikë, ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e humbjes së virgjërisë. Në një anketë të organizuar nga një përdorues aktiv i Youtube, vajzat e reja kanë treguar se në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë e tyre.

M'KI BAB?  Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Nga KosovaToday.com April 5, 2018 9:36 pm ne link https://kosovatoday.com/?p=162407
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email info@ kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . M’KI BAB? Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video) M’KI BAB? Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)Rating: 4.8

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other