Home / KURIOZITETE / Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në Shijak
Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në Shijak

Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në Shijak

Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në Shijak

Ngjarja e cila ka ndodhur në Shijak gjatë një dasme ku u shtruan në spital 50 dasmorë në mënyrë të menjëhershme mes të cilëve 12 prej tyre në gjëndje kritike, më në fund gjeti zgjidhje.
Sipas analizave të bëra publike nga Inspektoriati Shëndetsor rezulton se problemi i vërtetë i cili ka krijuar gjëndjen e tensionuar mes dasmorëve nuk ka qënë helmim nga ndonjë ushqim i ndenjur.
Këto analiza bënë me dije se faktori që ka shkaktuar provokimin në diarre dhe të vjella ka qënë kondicioneri, i komanduar disa gradë nën temperaturën normale.
Kjo është konfirmuar nga rezultati i dalë prej analizave toksikologjike dhe pritet që lokali i cili u mbyll nga Autoriteti i Mbrojtjes së Konsumatorit të rifillojë aktivitetin e tij.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në Shijak Nuk ishte ushqimi, do habiteni çfarë shkaktoi helmimin e dasmorëve në ShijakRating: 4.8