Home / KURIOZITETE / Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteve

Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteve

Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteve

Olti Curri ne nje denoncim qytetar ishte shprehur qe nje makine e mbushur plot ne nje nga Karburantet Kastrati ne Shkoder, makina e tij kishte bere shume me pak milje sesa jasht me te njejten sasi.

Por i menjehershem ka qene reagimi i liderit te karburanteve ne shqiperi “Kastrati Group” qe kane derguar gjithe dekumentacionin e nevojshem dhe kjo ka bere qe Curri te fshije postimin.

Postimi i ri i tij:
Reagim per ankesen ne faqen tone.
Perfaqesues te Kastrati Group te sensibilizuar menjehere per ankesen e nje klienti qe ankohej per furnizimin me karburant dhe kilometrat e bere ketu ne Shqiperi krahasuar me jashte, sollen te gjithe dokumentacionin qe tregon se sistemi i matjes ne te gjitha pikat qe posedon ky grup eshte nen vezhgimin e vazhdueshem te instancave perkatese shteterore.
Pa keto liçensa per matjen e peshes, standartin e karburantit qe rinovohen çdo gjashte muaj, eshte e pamundur te shesesh qofte edhe nje liter karburant.
P.S.
Ne foto eshte libreza e kualidimit te distributorit ne Shkoder, aty ku eshte furnizuar zoteria i ankeses.
Ne foto tjeter pompa me pullen qe e vendos DPM drejtoria pergjithshme e meterologjise. /shqiperiaime.al

Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteve

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteve Olti Curri nxjerr denoncim për Kastratin, i menjëhershem reagimi i tyre, tërhiqet Curri pas fakteveRating: 4.8