Home / KURIOZITETE / Përjetonte ngërçe të dhimbshme, por duronte e nuk bëzante (Video)

Përjetonte ngërçe të dhimbshme, por duronte e nuk bëzante (Video)

 

Përjetonte ngërçe të dhimbshme, por duronte e nuk bëzante (Video)

Angel Bermudez nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, ka qenë duke u kthyer nga palestra, kur pjesën e poshtme të këmbës ia kanë kapur ngërçet.

Megjithëse kishte dhimbje, ia doli t’i tejkalonte pa lëshuar asnjë zë dhe me shumë qetësi, transmeton Telegrafi.

“Duket sikur nuk do të ndalojnë”, ka thënë ai me vështirësi, ndërsa pulpa e këmbës i lëvizte sikur të kishte ndonjë gjallesë brenda.

Shikuesit e kanë vlerësuar atë si shumë të fortë, meqë njerëzit e zakonshëm nuk do ta përballonin kaq lehtë.

Mungesa e kaliumit është shkaktari kryesor i ngërçeve, ndërsa në rast se ndodh këmba duhet të shtrihet dhe të shtendoset.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Përjetonte ngërçe të dhimbshme, por duronte e nuk bëzante (Video) Përjetonte ngërçe të dhimbshme, por duronte e nuk bëzante (Video)Rating: 4.8