Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua – Kosova Today News
Home / KURIOZITETE / Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua
Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua

Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua

Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua
Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua
Iu deshën 18 vite që “të kuptonte se kishte lindur në trupin e gabuar të një mashkulli” dhe për të vendosur që të transformohej në Lea Membrey.

20-vjeçarja transgjinore neozelandeze, që lindi si djalë, por më pas kuptoi se ajo shpirtërisht dhe emocionalisht nuk ndihej fare e tillë, madje as fiziologjikisht.

“Nuk kam qenë kurrë e lumtur kur isha djalë. Isha e detyruar që të bëja gjëra meshkujsh edhe pse nuk kisha asnjë interes për to”, thotë Lea.

Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua
Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua

Ajo tregon edhe momentin më të bukur të jetës së saj dhe ai ka qenë   kur sipas saj është “ndjerë vërtetë femër”.

“Tani ndjehem vetvetja dhe momenti më i mrekullueshëm për mua ishte kur më doli gjoksi dhe tani mund t’i tregoj, si për t’u provuar të gjithëve se jam një grua”, rrëfen Lea.

Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua
Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua

 

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam grua Rrëfehet transgjinorja: Linda në trupin e gabuar, mund t’ju provoj të gjithëve se tani jam gruaRating: 4.8
Shfaqen ne rrefehet-transgjinorja-linda-ne-trupin-e-gabuar-mund-tju-provoj-te-gjitheve-se-tani-jam-grua !