Kurti takon drejtuesit e ‘Linekdln’, i fton të investojnë në Kosovë

Hetime për rastin e familjes së komandantit Adem Jashari | Në Serbi ekziston dëshmitari që flet publikisht për masakrën, Specialja pa rezultat

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka zhvilluar takim me drejtuesit e kompanisë, ‘Linkedln’, gjatë vizitës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kurti gjatë takimit ka ftuar kompaninë amerikane të investojë në Kosovë duke theksuar se vendi ofron klimë të favorshme të investimeve për kompanitë teknologjike.

“Potenciali në fushën e IT-së në Kosovë është në rritje duke ofruar një klimë veçanërisht të favorshme investimi për kompanitë amerikane të teknologjisë . Kjo nga ana tjetër do të sigurojë vende të reja pune me cilësi të lartë për njerëzit tanë, siç e ndava gjatë një takimi me drejtuesit e LinkedIn”, tha Kurti në twitter.

The high-growth potential of Hetime për rastin e familjes së komandantit Adem Jashari | Në Serbi ekziston dëshmitari që flet publikisht për masakrën, Specialja pa rezultat's IT landscape provides an especially favorable investment climate for Hetime për rastin e familjes së komandantit Adem Jashari | Në Serbi ekziston dëshmitari që flet publikisht për masakrën, Specialja pa rezultat tech companies. This will in turn provide new, high-quality jobs for our people, as I shared during a meeting with LinkedIn executives. pic.twitter.com/gNJ4kdvVog

— Albin Kurti (@albinkurti) May 10, 2022

Platforma “Linkedln” përdoret kryesisht për krijimin e rrjeteve profesionale dhe zhvillimin e karrierës, ku i mundëson punëkërkueseve të postojnë CV-të e tyre dhe punëdhënësit të postojnë kërkesat për vende pune.