Kush është Arsim Gashi, personi që dyshohet se sulmoi fizikisht profesoreshën

Detaje nga vrasja në Kaçanik, viktima kishte ardhur në Kosovë për pushime të premten

Gjinekologu në kujdesin parësor shëndetësor të komunës së Prishtinës, Arsim Gashi, dyshohet se është personi që ka sulmuar profesoreshën Hatixhe Latifi-Pupovci.

Rasti ka ndodhur sot në Fakultetin e Mjekësisë rreth orës 14:30, pasi Gashi ka shkuar së bashku me të birin tij i cili është student tek profesoresha Latifi-Pupovci.

Gazetari Bujar Vitija ka thënë se Gashi ka edhe raste të tjera për të cilat është e njoftuar policia.

Gjinekologu Arsim Gashi

– Ne vitin 2017 suspendohet nga puna ne QMF per shkak te ankesave te qytetareve. Per kete shkak e kishte sulmuar dhe kercenuar me vdekje ish-drejtorin e Shendetesise ne komunen e Prishtines Arben Vitia.

– Ne vitin 2020 arrestohet nga Policia per abort te jashteligjshem tek nje 13-vjeçare e dhunuar nga 2 persona ne Gjilan.

– Ne vitin 2022 grushton profesoreshen Hatixhe Latifi-Pupovci, pasi ia rrezoi djalin nga provimi.

Detaje nga vrasja në Kaçanik, viktima kishte ardhur në Kosovë për pushime të premten