Kush me kë ishte acaruar? Ky ishte debati i ‘fuqishëm’ mes Andit dhe Jasminës


Të dy tashmë janë shumë të përfolur.

Jasmina dhe Andi dolën bashkë në një takim sqarues, pas konflikteve që kanë pasur me njëri-tjetrin.

Jasmina ka shfaqur xhelozi dhe acarim pas takimit të Andit me Sarën, duke hedhur edhe akuza e duke ofenduar.

Megjithatë, në takim Andi tha se as nuk mundet të acarohet me Jasminën sepse ajo është “shumë e mirë”.

Por Jasmina mbajti një qëndrim indiferent.

Debati:

Andi: Acarohem shumë me ty, por prapë po në moment më ikin nervat sepse je shumë e mirë

Jasmina: Ti më thua mua e vetmja dhe pastaj të dalin nja dy a tri të tjera. Si të shkoi takimi?

Andi: Në krahasim me ty jo dhe aq

Jasmina: Po në prapaskena?

Andi: Nuk ka patur parapaskena


Mundesia me shume...
Pamje me shume...