Ky është babai i Don Gjonit


Reperi, sapo ka zbuluar imazhin e të atit

“Mafia” është hiti i fundit i reperit senzacional nga Drenica, Don Gjoni, shkruan “Kosovarja”.

Reperi, që u bë i famshëm brenda natës, tashmë llogaritet një nga rep artistët më të pëlqyer nga publiku.

Pak dihet rreth jetës private të Don Gjonit, pos faktit që është 21 vjeç dhe ka lindur e është rritur në Drenicë.

Reperi, sapo ka zbuluar imazhin e të atit, duke thënë se ai për të është mburojë për gjithçka dhe duke ia uruar ditëlindjen njëkohësisht.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...