Ky është numri i pacientëve të shtrirë me koronavirus në spitalet e Kosovës

Donaldi i drejtohet sërish Borës? “Të kuptoj më mirë me sy se me fjalë”

Numri i pacientëve të shtrirë me Covid në spitalet e Kosovës.

70 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor nga Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 4 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 16 pacientë plus 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacient.