Home / KOSOVA / Hoti tregon se a do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-in

Hoti tregon se a do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-in

Hoti tregon se a do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-inShefi i grupit parlamentar të koalicionit LAA-në, Avdulla Hoti edhe një herë ka paralajmëruar se së shpejti do ta mbajnë një takim me ekspertë dhe shoqërinë civile për të draftuar pyetjet për Gjykatën Kushtetuese.

Hoti ka njoftuar se do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-it, të thirrur për të mërkurën nga kryesuesi i seancës,  Adem Mikullovci.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Hoti tregon se a do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-in Hoti tregon se a do të marrin pjesë në takimin konsultativ me PAN-inRating: 4.8