Home / KOSOVA / Isa Mustafa ‘selam’ për ata që shkelin qëndrimet e LDK-së

Isa Mustafa ‘selam’ për ata që shkelin qëndrimet e LDK-së

Isa Mustafa ‘selam’ për ata që shkelin qëndrimet e LDK-sëKryetari i LDK-së, Isa Mustafa shkurtimisht ka thënë se ata që shkelin qëndrimet e LDK-së, shkelin edhe vlerat e saj.

“LDK është parti e idesë dhe rrugës së Ibrahim Rugovës. Ata që shkelin qëndrimet e LDK-së cënojnë vlerat më sublime të saj”, ka shkruar Mustafa.

Ndryshe, seanca konstiuive e Kuvendit është duke u zhvilluar në këto momente.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Isa Mustafa ‘selam’ për ata që shkelin qëndrimet e LDK-së Isa Mustafa ‘selam’ për ata që shkelin qëndrimet e LDK-sëRating: 4.8