Home / LAJME / Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinj
Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinj

Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinj

Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinjSot, pas përfundimit të Shkollës për liderë të rinj, që mbahej nga 21 gushti në Ohër, kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzoi certifikatat për 40 pjesëmarrësit në këtë organizim, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Në shekullin 21 do të përballeni me shumë zbulime dhe dituri të aplikuar. Do të shihni se pasuria vjen nga dituria. Nga ju presim që në këtë kohë, nëpërmjet të kësaj mënyre për mbizotërimin e aftësive dhe diturive të reja të jeni edhe më të suksesshëm dhe të jeni udhëheqës, si pjesëmarrësit para jush që tani më udhëheqin me institucione dhe kompani”, tha Ivanov, duke ju dëshiruar që nëpërmjet të Asociacionit Alumni të Shkollës për liderë të rinj t’i ndajnë dituritë e fituara duke zhvilluar kontaktet dhe shoqëritë e krjuara.

Për këtë Shkollë një javore komplimente dha njëri ndër ligjëeuesit e sivjetëm, ish kryetari i Republikës së Shqipërisë, Rexhep Mejdani duke thënë se është një nismë e planifikuar mirë, një shembull i mirë për arsimim shtesë për të rinjtë.

Gjatë tetë viteve të kaluara në këtë shkollë kanë marrë pjesë mbi 300 të rinj dhe mbi 160 ligjërues të njohur nga vendi dhe jashtë, ndër të cilët Sekretari i përgjithshëm i OKB, Ban ki Moon,ish kryetarët e Çekisë dhe Letonisë,Vaclav Klaus dhe Vaira Viķe Freiberga,ish kryetari i Shqipërisë, Rexhep Mejdani dhe shumë të tjerë.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinj Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dorëzon certifikatat për pjesëmarrësit e Shkollës për liderë të rinjRating: 4.8