Home / LAJME / Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT
Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT

Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT

MASHT është drejt anëtarësimit në ë programin e Bashkëpunimit Evropian në Shkencë dhe Teknologji (COST).

Anëtarësimi i Kosovës në programin e Bashkëpunimit Evropian në Shkencë dhe Teknologji (COST) hap mundësi të bashkëpunimit të shkencëtarëve tanë me shkencëtarë eminentë të fushave të ndryshme.

Kështu u tha në takimin e ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi me konsullin e Nderit të Kosovës në Austri, David Ungar-Klein.

Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT

Në takim u bisedua rreth zhvillimeve aktuale në sektorin e arsimit në Kosovë dhe mundësitë e bashkëpunimit të mëtutjeshëm në fushën e shkencës dhe teknologjisë.

Ministri Bytyqi u informua nga Konsulli David Ungar Klein, për hapat që ka ndërmarrë për anëtarësimin e Kosovës në COST, ku Kosova do të pranohet si anëtar i parë fqinj.

Anëtarësimin e Kosovës si anëtar fqinj në COST, ministri Bytyqi e vlerësoi si një rast të mirë që të rinjtë tanë të përfitojnë fonde për programe, me të cilat ata aplikojnë në kuadër të COST.Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Lajm i mirë për nxënësit nga MASHT Lajm i mirë për nxënësit nga MASHTRating: 4.8