Home / LAJME / LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në Maqedoni
LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në Maqedoni

LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në Maqedoni

LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në MaqedoniLidhja Demokratike (LD), vlerëson se udhëheqësia e OBRM-PDUKM është duke bërë bllokim klasik të reformave dhe pengim të realizimit të programeve të partive të shumicës parlamentare me obstruksione, në fillim për konstituimin e Kuvendit, pastaj për zgjedhje e Kryetarit të Kuvendit si dhe gjatë kryerjes së ndryshimeve kadrovike në Prokurorinë publike dhe në reformat e vetë sistemit gjyqësor në vend, përcjell Telegrafi Maqedoni.

‘Përcaktimi i opozitës që nëpërmjet mospranimit të Marrëveshjes për fqinjësi ë mirë me Bullgarinë, mos implementimit të ndryshimeve në Ligjin për përdorimin e gjuhëve dhe paralajmërimet për bllokim të procesit të negociatave me Greqinë janë të gjitha pjesë të një kampanje manipulative të planifikuar si platformë për kampanjën parazgjedhore për zgjedhjet lokale në tetor, por e gjithë kjo nënkupton ngecje për proceset euro-integruese të vendit dhe është e dëmshme në të gjitha sferat e jetës në vend’, thuhet në kumtesën e LD.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në Maqedoni LD: OBRM bën bllokim klasik të reformave në MaqedoniRating: 4.8